FAQs

Tarvitaanko portaisiin lisälaitteita tai kiinnikkeitä?

EVAC+CHAIR on kaikki mitä tarvitaan. Se käyttää hyväkseen painovoimaa ja kitkaa, ei vempaimia. Se ei vaadi asentamista, ja on aina sellaisenaan valmis käytettäväksi.

Voiko siirrettävä henkilö pudota kyydistä?

Ei. Istuinosan kuppimainen rakenne pitää siirrettävän henkilön tukevasti paikoillaan, ja lisäksi tuolissa on kiinnitysvyöt. Siirrettävä henkilö istuu vain muutaman sentin päässä porrasaskelmista. Kaikki paino on tuolin, ei operoivan henkilön käsivarsien varassa

Nouseeko EVAC+CHAIR portaita ylöspäin?

Ei. Jotta EVAC+CHAIR olisi mahdollisimman yksinkertainen, kevyt ja helppokäyttöinen, se on suunniteltu yleisimpään hätäpoistumistilanteeseen: poistumisreitin portaiden ja porrastasanteiden laskeutumiseen sekä käytävillä etenemiseen.

Kauanko Evac+Chair -tuolin käytön opettelu kestää?

Seuraamalla tuolin mukana seuraavia käyttöohjeita tavallinen henkilö on pätevä siirtämään itsensä painoista henkilöä pienen harjoittelun jälkeen.

Kuinka monta henkilöä tarvitaan operoimaan Evac+Chair-tuolia?

Tarvitaan vain yksi henkilö operoimaan, ja yksi henkilö siirrettäväksi. Evac+Chair tekee 90% työstä.

Kuinka vahva operoivan henkilön tulee olla?

Suosittelemme, että ensi vaiheessa tuolin käyttöä harjoiteltaessa tuolia operoivan henkilön paino vastaa suunnilleen siirrettävän henkilön painoa. Kun operoiva henkilö on oppinut tuolin käytön, riippuen tietenkin operoivan henkilön voimista ja ketteryydestä, suuremmatkaan painoerot eivät aiheuta ongelmia.

Voiko EVAC+CHAIR-tuolia suositella liikuntarajoitteisen kotikäyttöön?

Ei, tuolia ei suositella kotikäyttöön (poikkeuksena erittäin korkeissa rakennuksissa asuvat henkilöt), koska yksityiskodeissa portaat ja mitoitukset eivät vastaa poistumisreiteiltä edellytettyjä standardeja. Evac+Chair on tarkoitettu liikkumiseen yhteen suuntaan, hätätilanteiden poistumiseen. Se ei ole käyttökelpoinen henkilölle, joka etsii ratkaisua päivittäiseen portaissa liikkumiseen.

Visit ParAid
© Evac+Chair International Limited 2020 Company Reg No.3593826 England
Unit 4, Central Boulevard, Blythe Valley Park, Solihull, West Midlands, B90 8AW, UK

News