Liikuntarajoitteisten turvalliseen hätäpoistumiseen

300H/AMB 600H/AMB Accessories

Latest News

20 April 2018

Visitor poll: 55% of health & safety managers do not include terrorism in evacuation plans

Evac+Chair International surveyed visitors at this year’s Health & Safety Event at the NEC with surprising results. Of the visitors questioned, 55% do not include terrorism within their emergency evacuation plans.

Read Article

 

Evac+Chair on maailman johtava evakuontituolien valmistaja


Evac+Chairin avulla henkilöitä voidaan sujuvasti siirtää ulos rakennuksesta portaita pitkin, ilman suurta lihasvoiman käyttöä tai nostamista.


Esimerkiksi tulipalotilanteissa hissejä ei yleensä voida käyttää. Tällaisissa tilanteissa liikuntarajoitteisten henkilöiden poistuminen rakennuksesta saattaa olla vaikeaa tai jopa mahdotonta. Evac+Chair on silloin täydellinen ratkaisu. Se on kevyt ja helppokäyttöinen, ja kulkee vaivattomasti alas portaita. Myös liikuntarajoitteiset henkilöt voidaan näin evakuoida rakennuksesta turvallisesti ja nopeasti.


Evac+Chair säilytetään seinällä kiinnityskoukkujen varassa, kokoon taitettuna. Se varmistaa osaltaan, että yrityksessäsi on huomioitu pelastus-, työturvallisuus- ja yhdenvertaisuuslainsäädännön vaatimukset poistumistilanteisiin varautumisessa myös pyörätuolia käyttävien tai muuten liikuntarajoitteisten henkilöiden kohdalla.


Näiltä sivulta löytyy tietoa evakuointituolimalleistamme. Kerromme myös mielellämme lisää tuotteistamme, yhteystietomme löytyvät näiltä sivuilta. 

 

Visit ParAid
© Evac+Chair International Limited 2020 Company Reg No.3593826 England
Unit 4, Central Boulevard, Blythe Valley Park, Solihull, West Midlands, B90 8AW, UK

News